søndag 18. august 2013

Sommerferien er over

Etter å hatt et avbrekk i hytteferien for å reise til Bergen en helg. Drog meg, Muttern og Zappa til fjells igjen mandag 12. august. Det ble en lang kjøretur fra Bergen siden Gudvangentunnelen fortsatt var stengt. Det ble to ferger og kjøring via Vik og Sogndal med kjøretid på minst 6 timer. Heldigvis var vi passert Sogndal ca en time før den tragiske bussulykken der to personer omkom denne dagen.

 

 Tirsdag hadde jeg besøk av to kjekke karer fra hovedstaden med notisblokk og diverse fotoutstyr. De kom ens ærend opp for å lage en reportasje om hytta mi og var der i hele 5 timer før de kjørte den lange veien hjem til Oslo. Det blir veldig spennende å se hvordan resultatet blir når det kommer i Hytteliv.
Vi fikk også besøk en morgen av sauer for første gang på hytta. Ikke godt å si hvem som ble mest overrasket av Zappa og de tre eksemplarene av arten som hadde forvillet seg høyt til fjells.

 

 Litt tur ble det også tid til. Onsdag gikk vi tur i utladalen fra Hjelle via Avdalen til Gravdalen.

 

Les mer om denne turen på turbloggen min: http://turminner.blogspot.no/2013/08/gravdalen-850-moh.html
Det var såpass fint vært at jeg fikk beiset litt på hytta også. Helt ferdig ble jeg dessverre ikke, men bare den ene gavlen gjenstår.

 

Denne helgen skulle egentlig Turtuppene, noen tidligere kollegaer som jeg går tur sammen med minst to ganger i året, komme opp på hytta mi og vi skulle gå ned Utladalen med overnatting på Skogadalsbøen. På grunn av den lange omveien opp til hytta nå, ble det en alternativ tur til Trolltunga i Hardanger.


 

Les mer om denne fantastiske turen på turbloggen min her:  http://turminner.blogspot.no/2013/08/trolltunga.html
Da var sommerferien slutt for i år og i morgen tidlig starter hverdagen igjen. Jeg gleder meg allerede til juleferie og neste års sommerferie på hytta :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar