søndag 4. november 2012

Åpning av vintersesong 2012

Da har vi startet vintersesongen på hytta for i år :-) Starter med et bilde fra hjemturen ned fra hytta mot Øvre Årdal. Utsikt innover Utladalen mot snødekte tinder i Hurrungane som bader i ettermiddagssol. Magisk :-)
 
Det var ikke så mye snø enda - ca 30 cm som var blåst i fonner slik at gress og lyng stakk opp mange steder. Skiføre var derfor ganske skiftende på samme måte som været. Det vekslet i løpet av helgen mellom vind, stille,  opplett, lett snø og temperaturer fra 0 til -4. Det ble skiturer på oss både lørdag og søndag selv om det ikke ble så lange turen.
 
Noe jobbing gjorde jeg også. Først så tettet jeg sprekker på sammenføyningene av peisstokken med formtre. Etter det hadde tørket pusset jeg det jevnt. Det ble bortimot perfekt :-)
Så fullførte jeg prosjekt hytteskilt som startet allerede i sommer.
 
Jeg hadde sagd til en bit av villmarkspanel og nå hadde jeg kjøpt løse bokstaver og trelim beregnet for utenomhus. Bokatavene fant jeg på Panduro. Jeg limte bokstaver på platen og hang det på hytteveggen helt ubehandlet. Ønsker at det skal få en naturlig grå patina slik som terrassen og utemøblene nå begynner å få. Ble ganske bra med hytteskilt med TURBO :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar