søndag 30. september 2012

Innehelg i høstfarger

Høsten er utrolig flott på fjellet, men dessverre veldig kort. Jeg har ikke hatt tid til å ta turen til fjells på noen uker siden det ofte er andre ting som må gå foran.  Gøye ting det også altså :-) Jeg var med en gjeng å løp Birken på Lillehammer og så måte jeg ha med meg fest med gjengen jeg gikk ut av ungdomsskolen med for 31 år siden også.
Siste helg i september var avsatt til hyttetur for lenge siden, men så ble jeg selvsakt skikkelig forkjøla og helt utslått i forrige uke :-(
Jeg valgte likevel å pakke meg i bilen og dra til fjells for en skikkelig innehelg.  Heldigvis var jeg egentlig såpass dårlig at jeg ikke synes det var så ille å sitte i vinduskarmen med varm drikke og en god bok selv om solen skinte og høstfargene gnistret.
 
 Det var heldigvis ikke sol hele tiden heller. Det bare ser slik ut på skrytebildene :-)
Søndag var jeg kviknet litt til og monterte peisstokken på siferplaten som jeg hadde fått på plass den siste helgen i ferien.
 
 Det ble veldig bra synes i alle fall jeg :-)
Nå må jeg finne ut hvordan resten skal bli. Jeg hadde kjøpt noen flyttekasser med slik at jeg kunne bruke pappen til å lage en prototyp av selve peishetten.
 
 Etter en del prøving og klipping ble jeg enig med meg selv om at slik må det bli. Den skal være hvit og  av brannmurplater, men det blir senere.... 
 Veien hjemover ned Tyedalen mot Øvre Årdal var en fargerik nytelse. Ser du forresten løven i fjellet på bildet til høyre?

1 kommentar: