mandag 30. januar 2012

TURBO

Som noen nok har fått med seg så har hytta endret navn til TURBO. Når dere ser bloggen til Thomas så skjønner dere kanskje at det ikke bare har med tur å gjøre: http://thomas-chevy-c4.blogspot.com/
Kort fortalt så har Thomas nå tatt den gamle helt greie motoren med (alt for) mange hester, ut av Corvetten. Så har han kjøpt masse tunge greier fra USA som til slutt skal bli til ny motor med enda flere (og absolutt alt for mange), hester.
Thomas bruker mye tid på å skru på motoren på det rommet i huset som nå har flest bruksområder; syrom, treningsrom, gjesterom og nå også motorrom. Zappa er en like ivrig tilskuer og "hjelpe arbeider" i mekkingen som han har vært i hyttebyggingen. 

Selv om jeg ikke har vært på hytta TURBO på en stund nå, så ha jeg vært på fjellet på ski. Forrige helg fikk jeg med meg nok et kurs i skøyting på ski med skøytedamene på Geilo. 
Jeg får nok ikke brukt skøyteskiene så mye rundt TURBO siden der er ikke oppkjørte langrennsløyper. Da må jeg nok ta turen til Tyinkrysset/ Filefjell eller bli med på søstra mi si hytte PLUTSELI. Hytta hennes ligger selvsagt i Sudndalen, like ved Suddenly. I tillegg ble den plutselig kjøpt i fjor da skøytejentene hadde sitt første kurs med instruktør :-)

1 kommentar:

  1. Så koselig med innlegg på hyttebloggen din igjen og morsomt navn på hytta! Tror ikke gubben her bør få slike ideer for da blir det nok navneendring til kubikk eller noe i den duren her også!

    Moro med skøytejenter da! Jeg har faktisk begynt på skøytekurs her hjemme i dag. Har jo skiløypa som nærmeste nabo så da må man bruke mulighetene.

    Kos deg videre på hytta i vinter!

    Hilsen Gry K

    SvarSlett