onsdag 10. august 2011

Ferieavslutning med tur til Langskavltind (2014 moh)

Da har vi avsluttet hytteferien og reist tilbake til Lysefjorden utenfor Bergen. Egentlig hadde jeg veldig lyst å jobber mer med steinrøysa, men jeg måtte jo uansett hjem etter skiferplatene. Jeg kommer derfor plutselig tilbake på hytta :-)
Avslutningsturen denne sommeren ble Langskavltind som rager 2014 meter over havet. Denne toppen har vi prøvd oss på et par ganger før, men ikke kommet til topps. Det ble litt dramatikk på veien denne gangen også og i tillegg en skikkelig snøbyge på toppen.
 
To spreke venninner, Bente og Anne Marta, som begge har egne hytter på Filefjell, ble med på turen. En liten tur ble det absolutt ikke. Vi gikk i hele 10 timer og pausene vi tok var verken mange eller lange. Uansett en flott tur som vi gjerne tar igjen om vi kan unngå våte bein etter kryssing av elva og snø på toppen :-)
På tilbaketuren til hytta så vi mange reinsdyr ved Tyinvatnet. Vi stoppet bilen og noen kom ganske nært oss :-)
Mer om turen finner dere her:
Vel hjemme på hytta ble det badstue og litt filosofering over årets sommerferie. Vi kom til at vi kanskje må bytte navn på hytta til TURBO.  Det kan tolkes på mange måter og det er ikke bare for at Thomas skal trives litt bedre på hytta mens han forsker på hvordan han skal få 400 hestekrefter i Corvetten...... ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar