søndag 24. juli 2011

Krafsing

Krafsefestivalen er namnet på Vinjerock sin dugnadsfestival. På www.vinjerock.no kan du lese at Kvar sumar er det obligatorisk med ein krafsedag eller fem. Litt krafsing gjer rett og slett livet lysare, og når du har krafsa nokre timar føler du verkeleg at grillmaten og pilsen er vel fortent.
Hva en krafse er og hvordan den skal brukes kan du lese om her: http://www.vinjerock.no/component/content/article/2-nyheit/21-kva-er-ei-krafse
 
Siden jeg hadde krafset for å legge ned Glava Vintermatter over avløpet vårt i dag, var det bare rett og rimelig at vi tok turen inn til Eidsbugarden på Krafsefestival. I dag fikk vi derfor med oss gratis intimkonsert med Thom Hell og Mhoo. Veldig bra konsert og riktig stemningsfullt  inne på Fondsbu :-)
 
Selv om det kom noen regndråper innimellom var det stort sett fint vær mens vi var på Eidsbugarden og som bonus viste Falketind seg majestetisk over Tyinvatnet på hjemturen :-) 

2 kommentarer:

 1. Jeg ville vurdert XPS plater istedet for vintermatter som isolasjon.
  Trodde disse mattene ble brukt som midlertidig isolasjon, og ikke som permanent nedgravd.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tusen takk for råd om bruk av XPS-plater. Jeg skal sjekke det nærmere ut.

  Hadde egentlig tenkt å ha vintermattene liggende oppå avløpet uten å grave på. Men så fant jeg ut at det var like greit å krafse på et tynt lag med singel så ligger det litt stødig. Nå får de ligge slik i vinter :-)

  Vurderer mer permanent løsning til neste år.

  - Vibeke

  SvarSlett