mandag 27. juni 2011

Prefekt søndag

Søndag våknet vi til virkelig sommervær. Det som etter planen skulle være en dag for planlegging av hva vi skulle gjøre av arbeid i sommer, ble i stedet en tur på andre siden av Torolmen (vannet). Vi valgte å følge den vardede stien mot Turistforeningens hytte Slettingsbu, fra Sletterust. Det er så utrolig lett å deilig å gå på tørre myke stier i høyfjellet :-)
 

Utsikt mot Tyinvatnet i øst og Hurrungane som titter frem bak Store Knipen og Graveskarnosi som vi gikk over ryggen på i går. Det var så varmt at det var nok å gå med en tynn ullskjorte.
 
Utsikten på toppen av Svarteknippa (1437moh) var upåklagelig i alle retninger.  Turen var ca 15 km lang og det var deilig å ta av seg fjellskoene og slappe av litt på hytteterrassen før vi skulle hjem.
 
Og jammen tok ikke Fjellvåken seg en ny tur noen ganger over hyttetaket. Thomas var ikke sen om å hente kameraet og fange inn den majestetiske fuglen.
Nå gleder vi oss veldig til sommerferie  :-)

.. og når vi er inne på foto og fugler så tok Thomas for ca en uke siden disse bildene av Havørn hjemme ved Lysefjorden.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar