onsdag 20. april 2011

Påskeferie på hytta :-)

Reiste opp til hytta lørdag formiddag i palmehelgen med hyttegjester. Totalt 3 voksne, 2 hunder og 3 barn. Det beste var å oppdage at avløpet ikke var frosset og det blir derfor påskeferie i 2011 med både vann og avløp  :-)
Yr.no hadde spådd været til å være alt fra 10 dager med sol til vekslende med regn og vind. Dessverre startet påskeferien med det verst tenkelige været - vind opp til 18 m/s, regn og sludd. Vi startet derfor med snøhulebygging. påskegjestene var meget flittige og det ble til slutt en treroms forbundet med ganger.
  
Mandag var vinden stilnet helt og vi dristet oss til en skitur selv om skodden lå tungt over hele området. Det var så dårlig sikt at vi måtte følge kvistet løype og passe på at unger og hunder ikke kom så langt fra oss at vi ikke så de igjen.
  
Selv om vi knapt kunne se hytten når vi kom hjem fra hytta lettet det mer og mer utover dagen. Det ble pølsegrilling på snøhuleterrassen og så tittet endelig solen frem også :-)
Vi hadde lovet ungene en tur i Årdalshallen for å svømme og reiset derfor til Øvre Årdal en tur. Jeg stakk også innom sportsbutikken og kom ut noen lapper fattigere, men med nye fjellski - Fischer BCX Europa 109 med nye støvler også  :-)
Tirsdag var det litt mer vind, men mye bedre sikt og sol av og til. Påskegjestene fikk en fin skitur før de satte kursen hjem Takk for besøket!
Så ble det prøvetur med nye ski. De var utrolig gode og stabile til å kjøre nedover med på litt rotten snø med et lag slush. På bildet ser du utsikten mot Sletterust og Mannsberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar