søndag 8. august 2010

Sist uke ble det både jobbing og en del fornøyelser. Endelig var turen kommet til badestuen som inntil nå har vært verktøysbod. Vi er nå nesten ferdig med veggene og taket. Har forsøkt å gjøre dette etter alle kunstens regler med å fore ut ytterveggene og fore ned taket. Vi har lagt belegg på gulvet, men skal ha løst tregulv oppå. Brukte mye tid på å finne ut hvilken badstueovn vi skulle ha, men har kommet frem til at vi bestiler det vi trenger hos Byggmaker Andersen via Sundwind.

Badstueovnen som er bestilt er:
Harvia Sound Platinum 4,5 (se også leverandøren sider www.Harvia.fi)
 • Veiledende pris kr. 4590,-
 • Effekt: 4,5kW
 • Anb. størrelse på rom: 3-6 m3
 • Badstu min. høyde: 190 cm
 • Stenmagasin: 20-25 kg
 • Mål: 42 x 31 x 62
Grunnen til at valget falt på denne ovnen var at prisen viket fornuftig og det er inkludert stein. I tillegg passer størrelsen til vår badstue som er ca 4,5 m3 og vi har lagt opp sikringer og ledninger som den kan kobles til, egen kurs 20A.

I tillegg har vi bestilt badstuelampe, ventiler og ventilasjonsrister til badstuen fra samme sted:
Les mer om badstue her:
Været har vært skiftende siste uken med både sol og regn og til og med en regnbue som jeg fikk fanget over hytta :-)
Litt innearbeid ble det derfor og jeg har laget en sofaseng på hemsen av resteplank.
Ble ikke så verst dette :-) Det mangler fortsatt lister på hemsen og det ene soverommet oppe, men det spørs om ikke det blir en stund til de kommer på...
I helgen fikk vi gjester og det ble igjen strålende sommervær. Lørdagen var det festival med Mårock. Først Valkyrien Allstars med konsert i Utladalen under Skåri. Så fortsatte kvelden på Årdalstangen med Sivert Høyem, Black Debbath og Dum Dum Boys. Personlig var Black Debbath absolutt min favoritt selv om alt var meget bra :-)

1 kommentar:

 1. Hei snupp!! Innom og hilser på...har du sett at jeg deler inn i kategorier på Bloggedamer40+? Lurer på hvilken du vil plasseres under?
  Klem, M

  SvarSlett