lørdag 3. april 2010

Påsketest

Da ble det endelig første påskeferie uten jobbing på egen hytte :-) Jeg har ikke så noe hyttebygging eller jobbing å blogge om, men kan rapportere fra påsketesting av hytta.
Jeg, Thomas, Zappa og min søster Beate med sin familie, reiste opp tirsdag morgen. Det var meldt dårlig vær med vind å snø fra om kvelden av og det var godt vi kom oss inn i hytta før det ble for ille. Noen turer utenfor hytta ble det likevel.
Påsketest:
 • Ontech GSM Mini, fungerer utmerket :-)
 • Luftsolpanelet SolarVenti, som vi hovedsakelig har for å holde hytta tørr uten å ha på varme, fungerer også utmerket.
 • Forbrenningstoalettet, Incinolett, fungerer helt etter forventningene og det har ikke vært noe tull med den - heldigvis :-)
 • Når det gjelder toalettet for kun urin, Urinova, har vi ikke fått testet det i påsken siden avløpet vårt frøs før jul. Dette har ført til at forbrenningstoalettet har blitt testet ekstra godt.
 • Selve vannsystemet inne i hytta med vanntank, varmtvannstank og pumpe fra hyttetorget som vi har montert selv, er helt genialt. Det eneste problemet er at vannet er frosset i slangen fra borehullet og til kranen på veggen. Vanntanken inne må derfor fylles med smeltevann fra snø og vann fra nabohytten.
 • Den lille vedovnen vår, F 602 fra Jøtul, er virkelig fantastisk. Ville ikke byttet den bort for noe :-) Særlig nyttig har den også vært nå siden vi må smelte snø på kokeplaten.
 • Når det gjelder resten av hytta virker den bra på alle måter. Planløsningen er suveren, hytta er solid, godt isolert og kjempekoselig selv om den fortsatt ikke er helt ferdig. Vi gleder oss stort til neste påske - da har vi sikkert fått på plass både lister, badstue og peis :-)

Selv om om været ikke har vært så bra har vi tatt flere fine skiturer. Skjærtorsdag ble det en rundtur via Sletterustvantet og langfredag gikk vi forbi Søre Knipen til Mannsbergvatnet.

4 kommentarer:

 1. Takk for oppsummering! Jeg har fulgt med dere en stund i og med at dere har valgt en hytte som også er aktuell for oss - og vi kjenner området..litt. Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med hyttepåske og nesten ferdig hytte! Nyt det!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har noe til deg på bloggen min. Ha en fin kveld.

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 4. Heihei! Så fin blogg du har, mye å se og lære av her! Vi bygger hytte vi også, ta gjerne en tur innom bloggen vår!

  SvarSlett