mandag 20. juli 2009

Heile familien i arbeid :)

I går kveld kom det forsterkninger til fjells - to fullpakka biler og en campingvogn med 4 voksne, 4 barn og en hund. Etter henholdvis en og to uker med camping- og hytteferie tok jeg det for gitt at alle var mer enn klar for noen gode arbeidsøkter på hytta mi :)
Været er ikke noe å snakke om med 7 grader og regn. Muttern ble derfor igjen i hytta på Tyinkrysset for å se etter hund og unger, mens vi voksne og arbeidsføre kjørte de nesten 2 milene til hytta på Mannsberg.

Vi startet på flere fronter. Birte og Beate startet med pussig av "arvede" kjøkkenmøbler fra Tønsberg. Ørjan spikret spikerslag på badet og fikk så hjelp av sin fru til å få på sponplatene. Magnus gikk løs på å fikse terassedøren som var litt skjev og fortsatte med trappen til hemsen der også Ørjan kom støttende til. Selv var jeg stabsfunksjon som fløy rundt å fant frem verktøy, utstyr og materialer samt kjørte i skytteltrafikk til Byggmakker i Øvre Årdal hver gang vi manglet noe. Vi fikk gjort kjempemye selv om det til tider virket litt kaotisk og mer som en vernet bedrift :)

1 kommentar: