lørdag 30. mai 2009

Hyttetomt på Finn - Solgt

Dersom noen andre skulle være interessert i å skape sin egen hyttedrøm i det samme området som vi bygger i, er det faktisk en tomt til salgs på andre siden av vannet Torolmen, litt lenger mot Tyin. Sjekk FINN med kode 14584415!

Det man i såfall bør vite er at vinteren kan være temmelig hard i dette området og at veien til tider kan være stengt midtvinters selv om det er definert som en helårsvei. Er veien stengt er det (kankje) mulig å gå på ski ca en mil fra Filefjell, men vi har ikke forsøkt dette selv. I tillegg er området ganske strengt regulert av Årdal kommune. Man får f.eks. ikke legge inn vann i hytta dersom man ikke får plassert et skikkelig renseanlegg og det er kankje ikke så lett når man ikke får sprenge. Her er heller ikke noe ski-inn-ski-out på annet enn tur- eller fjellski.
På den positive siden er fantastisk turterreng hele året og snø til langt ut i juni, kort vei til Jotunheimen og 2000metertopper, kort vei til både Sognefjorden og Valdres, bilvei i mange retninger, bare 17 km til industrisammfunn med butikker og servicetilbud som gratis oppvarmet utendørs badebassenger, 50 meter til nærmeste hytte, ingen hytteby, ingen eiendomsskatt, ca 18 km til Filefjell skisenter osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar