lørdag 11. april 2009

Påsketur med jobbing på hytta

Onsdag tok vi fri fra jobben og satte kursen mot hytta for å snekre mer panel. Været var skiftene og utpå kvelden ble det ganske surt med vind og snødriv og ca 0 grader.

Skjærtorsdag var været litt bedre og utpå ettermiddagen ble det periodevis strålende som. Vi fikk opp resten av villmarkspanelen i stuen og den siste veggen med vanlig panel. Det ble en del villmarkspanel til overs og vi ble til slutt enige om å kappe den opp i to deler og legge den opp på hemsen. Tenker å bruke de til å lage senger og eventuelt benker.

Vi fikk satt opp panel i taket på badet og nesten hele taket på soverommet. Vi gikk tom for panel og resten ligger ute under et par meter snø. Satser på å grave resten av materialene frem neste gang vi reiser opp.

Langfredag var det fortsatt skyet, men mildt og vindstille. Vi monterte ventil på soverommet og fikk på plass sponplater på veggene der. Vi har valgt å ha spon på soveromsveggene for ikke å ha panel over hele hytten. Så var det som vanlig rydding, kosting før vi reiste hjem litt tidlig. Vi hadde egentlig planlagt en skitur, men så støvete som vi var ønsket vi heller å komme tidlig hjem til en dusj :)
Neste helg blir det heldigvis bare skigåing og kos. Da skal vi på den årlige turen til Finse med tur over Hardangerjøkulen. Gleder meg :)

2 kommentarer:

 1. Hei igjen.
  Det går stadig fremover ser jeg!
  Har en kollega som har bygget en "Blefjell" utgave ved Hallingskarvet. Han brukte vill-
  markspanelet som var til overs til kneveggen
  på loftet. Det ble også "eksklusivt".
  Fortsatt god påske og lykke til videre!

  mvh
  Einar Ness (Skal bygge i Flå)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett