søndag 31. august 2008

Hyttejobbing uke 35

Da er nok en helg med hyttejobbing er ferdig. Har fått gjort mye denne uken. Hele hytta er grunnet og det meste har også fått et strøk med beis . Ikke lett å se at den er beiset og det er fordi treverket suger til seg det meste man stryker på. I tillegg hadde vi fått blandet feil beis slik at den bare hadde en tredjedel av den pigmentmengden den skulle ha..

Planken til høyre er slik hytta er nå, og til venstre slik den vil bli med et til strøk med riktig pigmentmengde av fargen "Naturlig eldet". Den vil altså bli litt mer grå etter hvert (neste år :))

Dørene er beiset i fargen "Bever" med tre strøk.

Vi har ikke bare jobbe utvendig, men også fått unna mye inne. Gulvet på hemsen er ferdig og det meste av isolasjonen er dyttet på plass både på hemsen og nede. Deilig å få bort de fleste pakkene med isolasjon.

Vi ble ikke helt ferdig med alt som skulle gjøres før elektriker kan komme å trekke rørene sine. Vi må derfor opp å jobbe om 14 dager for å prime gulvene der det skal legges varmekabler, få på de siste spikerslag i vegger og dytte på plass de siste pakkene med islolasjon.
Et lite tips! Ikea har beskrivelser over hvor spikerslagene skal være til kjøkkenet som de deler ut dersom noen spør om dette.

1 kommentar:

  1. Veldig morsomt å følge byggeprosessen deres. Vi skal bygge familiehytte "Hemsedal" i nærheten av Skeikampen denne vintern og jeg kommer til å følge med på lure tips og råd du har på bloggen din. Lykke til videre!

    SvarSlett