lørdag 28. november 2009

Sofa del 2, vann i kraner og tur :-)

I dag måtte vi jobbe litt før vi kunne legge ut på skitur. Målet var først å fremst å få vann i kraner. Det ble litt mikking for å få rørene tette alle steder, men med litt frem og tilbake så fungerte alt. Da kunne vi fylle vanntank og varmtvannstank med vann fra borrehullet. Når vi nå åpner kranene starter pumpen og det kommer rennende vann ut. Det kommer også varmt vann om man velger den "røde" kranen - helt magisk :-)
Thomas måtte teste dusjen med en gang og det gikk fint bortsett fra litt dårlig med fall mot sluken. Det planlegger vi å fikse med å sette inn en dusjdør med kant i dusjnisjen.

Innimellom arbeid med vannet har jeg også trukket ferdig sofaen og sydd igjen åpningene. Nå begynner den nesten å se ut som en skikkelig kjøpesofa. God å sitte i er den også. Vi har fått på plass to puter som muttern har strikket nydelige ulltrekk til. Har flere puter i ulike farger under produksjon hjemme, så det blir nok bra. Gulvteppe i ull har jeg kjøpt på IKEA og jeg synes det passet riktig bra. Nå mangler jeg bare et bord og kanskje noen stoler. Kankje det blir snikring av bord og hyller til våren....

Etter jobbingen tok vi en biltur til butikken på Tyinkrysset og stoppet på tilbakeveien ved Tyinosen for å gå litt på ski. Det var fint føre, men det kom etter hvert kald tåke eller frostrøyk sigende og lagde en skikkelig trollsk stemning i skumringen.

To av byggene med leiligheter til Tyin Panorama er ferdige. Selv om det var masse utelys på husene, så det ut som det var helt foketomt der. Flotte leiligheter er det i alle fall og med verdens fineste utsikt (når det ikke er tåke da)..

Zappa ble helt grå i pelsen av rim fra frostrøyken. Han så ut som en skikkelig gammel hund, men ble seg selv igjen når han hadde tint opp :-)

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig å se hvordan dere koser dere på flott hytte! Gratulerer det er blitt veldig hyggelig - og jeg er imponert over alt hva dere får til. Hilsen Kari BT.

  SvarSlett
 2. Hei Vibeke

  Grattis med dusj! Rart hvordan det hever komforten med mange hakk! Flotte bilder du tar og det er deilig å komme seg opp i høyden å få lyst opp vintermørket med litt snø.
  Ha en fin førjulstid!

  Toril :)

  SvarSlett
 3. Hei .. masse fine bilder-.. koselig å følge med hytte livet ... gler oss å te mellom jula for da ska vi på hytta endelig ...

  ha en fin førjulstid ..

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Vi planlegger romjulen på hytta og da blir det nok flere rapporter og bilder. Riktig god jul :-)

  SvarSlett