mandag 14. september 2009

Kjøkken og bad

Siden jentene ikke fikk fullført kjøkkenprosjektet forrige helg, dro jeg og Thomas til fjells denne helgen. I et fryktelig regnvær fredag fikk vi plassert de riktige benkeplatene til kjøkkenet på taket av bilen på i IKEA i Åsane. Dyende gjennomvåt kom vi oss til slutt ut av de endeløse fredagskøene rundt Bergen og satte vi kursen til fjells.

Fredag kveld ble det bare fyrt i ovnen og slappet av. Lørdag fikset Thomas benkeplater, vask, avløp, steikeovn, platetopp, lyslist m.m. Og mens regnet pisket mot rutene og vinden ulte rundt hytta, kunne vi lage middag på på et nesten ferdig kjøkken lørdag kveld :)
Kjøkkenhetten må monteres neste gang for elektriker må flytte kontakten.

På lørdag lakket jeg gulvet på siste soverom på loftet og la silikon på badet.
Brukte følgende silikonoppskrift: tapet med maskeringstape i ønsket bredde på fugen, la godt på med silikon, jevnet og drog av overflødig silikon med fingen, fjernet omgående tapen, glattet lett over med fingen fuktet i såpevann. Fikk litt lite silikon, så må ta resten senere.
Badet blir bedre og bedre :) Søndag kom også benkeplaten og vasken på plass. Nå gjenstår bare røropplegg, avløp for vask, blandebatteri, dusj og finish på skifer og steiner. I tillegg til lister og utforinger for dør og vindu.

Søndag var uværet over som ved et trylleslag og fjellet viste seg fra sin aller beste side. Tåken lå fortsatt nede i dalen mot Øvre Årdal, men på fjellet var høstfargene begynt å vise seg frem.
Det ble en lang og fin søndagstur :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar