lørdag 14. februar 2009

Familiehytta

Onsdag og torsdag i uken som gikk var jeg i Oslo i forbindelse med jobben. Benyttet da anledningen til å stikke innom visningshytta til Familiehytta på Lillestrøm på vei til Gardemoen for å ta flyet hjem til Bergen. Visningshytten ligger i et hyttetun ved Norges Varemesse der flere leverandører har visningshytter.
Jeg hadde en hyggeligprat med Torbjørn og Wencke og fikk med noen råd til vårt videre arbeid med innredningen av hytta vår. De skulle også nå starte med arbeidet å lage en bedre byggebeskrivelse for innvendige arbeider i hyttene de leverer. Denne skulle skrives slik at selv amatører også kunne klare jobben. Jeg venter i spenning :)
De fortalte at det gikk bra med salg og leveranser av hytter og de hadde "avlyst finanskrisen". Nå er de ute med ny hyttekatalog og vil til og med komme med en helt ny huskatalog i løpet av våren.
Da vi valgte Familiehytta som leverandør tok vi utgangspunkt i den miste modellen de hadde den gangen - FH 68 Valdres. Nå har de merket at det også er stor etterspørsel etter også små og kompakte "folkehytter" og har nå to modeller som er mindre enn den vi bygger. Fra deres nettsider: "Etter mange år med stadig større hytter ser vi nå en trend hvor etterspørselen etter mindre hytter stiger kraftig. Dette er noe som vi så allerede i fjor med introduksjonen av FH 59 Osen og vi fortsetter dette arbeidet med introduksjon av den kompakte FH 48 Bjørnebu"
Jeg synes det er kjempeflott at også at vanlige folk (som oss) kan få muligheten til å kunne realisere hyttedrømmen med hytter av god kvalitet og standard uten at det ruinerer familieøkonomien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar