torsdag 13. november 2008

Samling av "hytteting"

Vi har besluttet at vi tar en vinterpause fra jobbing på hytta. Nå starter julebordsesongen og det er stort sett noe som foregår hver helg fremover. Det betyr ikke at det blir helt stille her på bloggen. Det er mange ting som vi skal planlegge og finne ut av. I tillegg har vi (mest jeg) startet med litt planlegging av hytteinteriør og hva som skal inn i hytta av møbler og ting og tang.

Vi har allerede fått en del hytteting. Her er en rosemalt sak som jeg synes var veldig fin ”hyttete”. Så fikk jeg 250 lapper i ull som en bekjent hadde heklet en gang for lenge siden, men aldri fått montert til et teppe. Nå har jeg heklet alle sammen og det ble et fint og varmt hytteteppe ☺

Mye av det vi skal ha av møbler på hytta er også klart. Siden Thomas sin mor skal selge huset og flytte i en mindre leilighet til våren, vil vi kunne hente et ”flyttelass” til hytten i Tønsberg. I tillegg har vi vært så heldige å få overta en del annet arvegods som et gammelt hjørneskap og en gammel gyngestol. Fine gamle ting og møbler vil bli med på å skape en koselig stemning på hytta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar