lørdag 19. juli 2008

Klar for jobbing

Nå har vi kommet opp til hytten vi har leid på Sletterust denne uken for å få støpt platen. Fikk ikke MACen på nett, så må ty til mobilen :-)
Vi har brukt mange dager på å bli klar med alle avtaler, leveranser og innkjøp. Nå er det ferie og i dag kom vi oss av gårde med fullpakket bil og henger.
Det er ganske kaldt og surt, kun 7 grader, men meldt bedre vær utover i uken.
I morgen skal vi måle opp platen og gjøre alt klar. Mandag kommer lastebil med alle L-elementene og armering. Tirsdag skal vi hente rør hos rørlegger og jording hos elektriker samt materialer og diverse verktøy hos byggmakker. Så blir det jobbing frem til betongen kommer på torsdag. Men i kveld er det kun fyr i peisen, Cider og NRK1.....

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Kjekt å lese bloggen din, er ikke kommet like langt, men er nå ferdig med graving og grøfter, skal støpe ringmur i helgen og plate neste mandag. Hytta kommer 5 september og 8 september kommer snekkerene. Ser ut til at vi bygger samme hytte? Rondane 86 (på Oppdal, første de leverer der)er vår med bod og overtrekt tak foran inngangspartiet. Lykke til videre. Hilsen Jan Frode

    SvarSlett
  2. Lykke til til deg også, Jan Frode. Du bygger nok litt større enn vi. Vår hytte er en Valdres 68, men fra samme leverandør.

    SvarSlett